left_box
Актуално
left_box_2
Търсачки и пощи
 Google  G_Docs  G_maps  Gmail  Гювеч  ПощаАБВ  Mail.bg  Mailbg.com  Yahoo!  Dir.bg  Altavista  Jabse  Уики_Wiki
Връзки
Категории>©Borislav Chakarov 2012
con_google


content
Добре дошли!
    Аз съм Борислав Чакъров от гр. Лом. Инженер по телекомуникации. Имам и много други интереси, свързани с компютри, уеб и графичен дизайн, изграждане на компютърни мрежи, електроника, радиолюбителство, автоматика, фотография, туризъм и геокешинг, и много други.
    Роден съм и живея в град Лом, на брега на Дунав.
    Това е новата ми уеб страница, на която ще видите много полезни връзки, търсачка и вече може да поръчвате дизайн, предпечатна подготовка и печат на материали: визитки, афиши, книги, вестници и много други. Вижте повече!
Новини
    ВАЖНО: Изложба с картини на Чавдар в София, Галерия ЛИК, ул. Лайош Кошут 37, от 28 юли до 17 август 2011 г. Заповядайте!
Тъй като домейнът chanoart.com, част от който е и моят личен сайт, е посветен на брат ми, художникът Чавдар Чакъров, моля почетете паметта му, като влезете в сайта му и разгледате галерията с негови картини, рисунки и проекти. Ако проявите интерес можете да поръчате албум с неговите произведения, като се свържете с мен.
    Също така можете да поискате информация и да закупите конкретни картини.

Автор: Admin
>>> Геокешинг
    Геокешингът /geocaching/ е игра, в която участниците използват GPS или друга навигационна техника за да крият и откриват различни по големина контейнери, наречени кешове /caches/ навсякъде по света. Типичният кеш представлява водонепроницаема кутия, съдържаща дневник /logbook/ и няколко дребни предмети с незначителна стойност. Участникът, който скрие кеш, публикува координатите му в сайт за геокешинг, а другите участници го търсят. Участник, който намери кеш може да вземе някой от предметите и да остави свой предмет. Освен това трябва да запише събитието в дневника и евентуално да запише намирането на кеша в сайта, където той е регистриран.
    В момента в света са скрити кешове в над 100 държави, на всичките 7 континента, включително Антарктида. В България геокешингът е популярен от скоро и има скрити около 200 кеша. Регистрираните участници с локация в България са 50.
    Повече подробности за геокешинга има в Уикипедия, българският сайт geocaching-bg и ако искате да се регистрирате и да получите достъп до координатите на кешовете посетете geocaching.comright_box
Сайтове с мой дизайн
    Предлагам изработка и поддръжка на професионално изглеждащи сайтове - лични, фирмени, училищни. Оригинален дизайн, осигуряване на домейн и хостинг, 24 часова поддръжка, съобразяване с изискванията на клиента, коректни взаимоотношения, ниски цени. Целогодишно и денонощно решаване на вашите проблеми. Вижте някои от моите сайтове:
    chanoart.com
    tivanova.com
    shokoladche.com
    km-rogozen.com
    purf.hit.bg
    school1-lom.org
    ou-fotinov.org
right_box_viz
Визитка
         Телекомуникации,                компютърни мрежи,             графичен и уеб дизайн

         Борислав Чакъров
     инж. по съобщителна и               осигурителна техника

      web: bobi.chanoart.com            email:bchakarov@gmail.com                 Skype: borislav4